News

News overview »

Nieuwe opleidingen voor Mind Express en SCORE

Mind Express opleidingen
We bieden opleidingen aan op 4 niveaus, elk niveau heeft zijn eigen doelstelling.

Basiscursus: je kan je eigen communicatiebestand maken. Maak je eigen vakjes, kies de inhoud en de layout die je wenst en laat het uitspreken zoals je wil. Na deze opleiding kan je zo van start.
Vervolg op de basiscursus: in deze opleiding gaan we iets dieper in op een handige manier van werken met sjablonen, dynamische lijsten en stijlen. Er ligt ook meer focus op grammatica, letterkaarten en woordvoorspelling. Bovendien komen er extraatjes aan bod zoals fotoboeken en diavoorstellingen maken, een agenda maken, uitspraakwoordenboek gebruiken, enz. 
Gevorderden: je leert multimediafuncties van Mind Express integreren: sms, telefoon, e-mail, internet, Facebook, e.d. Je krijgt heel wat tips mee voor instellingen om Mind Express startklaar op maat te maken voor bijvoorbeeld oogsturing of scanning.
Oefeningen en spelletjes: actief leren en plezier maken? Dat lukt het best met een spelletje. Zo leer je geanimeerde GIFs gebruiken, favoriete tekenfilmkarakters integreren of een geheugenoefening maken.

SCORE-workshop
Ben je ouder, leerkracht, logopedist, therapeut of gewoon ge´nteresseerd in SCORE? Schrijf je in voor de SCORE-workshop. De bedoeling is dat je na de workshop aan de slag kan met SCORE: thuis, in de vrije tijd, op school of tijdens een therapeutische sessie.

In de workshop maak je kennis met de academische grondslag van SCORE, hoe het getoetst werd aan de praktijk en hoe jij SCORE dagelijks kan inzetten. Je leert zowel de papieren versie als de digitale versie (op Mind Express) gebruiken tijdens de sessie. Ook de 2-kliksversie van SCORE komt aan bod. Deze versie maakt SCORE toegankelijk voor scanning, joystick, e.d.

Inschrijven kan je via "opleidingen".