Skippy

Product overview »

Er is een nieuwe woordvoorspeller voor dyslectici beschikbaar. Klik hier voor meer info.

Met de Skippy woordvoorspeller typ je sneller. Skippy maakt de helft van het normale aantal toetsaanslagen overbodig.

Typen wordt makkelijker met Skippy

Skippy helpt mensen die wel met een gewoon toetsenbord kunnen werken, maar voor wie typen een enorme inspanning vraagt. Met Skippy typen mensen met een beperkte handfunctie sneller en met minder inspanning. Hoe dat werkt? Wanneer je het begin
van een woord intikt, toont Skippy een lijst met woorden die beginnen met de letters die reeds getypt zijn. Bovendien suggereert het programma ook al meteen het volgende woord. Dit maakt het programma bijzonder doeltreffend.

Uitgebreide woordenlijst

Skippy bevat standaard een uitgebreide woordenlijst. Typ je een nieuw woord? Dan kan Skippy dat automatisch toevoegen. Zo evolueert het programma moeiteloos mee met je eigen taalgebruik.

Jargon of eigennamen

Skippy maakt zelfs woordenlijsten aan met jargon of eigennamen. Schrijf je vaak over film? Dan bouw je in geen tijd een eigen woordenlijst met specifieke termen uit de filmwereld. Namen van acteurs en regisseurs? Ook die worden allemaal netjes opgelijst.

Vreemde talen

“Hallo”, “bonjour”, “godmorgon”! Skippy kent heel wat talen. Het programma bevat een uitgebreide lijst voor Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Noors en Zweeds.

Compatibel

Word, Excel, PowerPoint, … Skippy maakt typen gemakkelijker en sneller in elk Windows-programma.