Tellus i5

Product overview »
Betrouwbaar design
Tellus i5 is de jongste telg in de Tellus familie. Het resultaat is een geslaagde combinatie tussen betrouwbaar gebruiksgemak en aantrekkelijk design. Dankzij de geïntegreerde oogsturing is Tellus i5 een alles-in-één oplossing voor gebruikers die op hun ogen vertrouwen om te communiceren, om met een computer te werken en om hun omgeving te besturen (televisie aanschakelen, deuren openen, e.d.). 

Ontworpen voor taalontwikkeling 
Tellus i5 is uitgerust met een Intel i5 processor en Windows 10 besturingssysteem. Hierdoor kan je met verschillende softwareprogramma’s tegelijk aan de slag en haal je het meeste uit Mind Express. Zo draaien bijvoorbeeld Amego en Score vlekkeloos op de Tellus i5. Hierdoor kan je steeds de nieuwste oplossingen op vlak van taalontwikkeling gebruiken.

Nieuwigheden
Tellus i5 integreert eyetech oogsturing in een gestroomlijnd en duurzaam geheel. Dit oogt niet alleen fraai maar is daardoor ook robuuster. 
Je kan bovendien de Tellus i5 uit slaapstand wekken met enkel gebruik van oogsturing. Hierdoor wordt de batterij op een slimme manier gebruikt en win je aan autonomie. 

Eigenschappen
ProcessorIntel® CoreTM i5-4300U – 240 Gbyte SSD HD – 4 Gbyte DDR3
Scherm13.3“ WXGA LED wide view capacitief aanraakscherm (1280 x 800 pixels)
AudioGeïntegreerde stereo-luidsprekers en audio versterking, microfoon
SoftwareWindows 10 Home 64 bit met Mind Express 4
SpraakuitvoerRealSpeak (Nuance) of BrightSpeech (Acapela)
I/O2x USB poorten, webcam, IR omgevingsbediening, 2 schakelaaringangen voor scanning
Gewicht3,170 kg
GrootteL: 26cm x W: 33cm x D: 4.1cm

Handige opties

Toetsenroosters
Standaard of op maat gemaakt.

Hoofdbesturing
Bestuur de Tellus via hoofdbewegingen.

Geïntegreerde telefoonmodule
Ideaal om te sms’en of te bellen. 

Eddy
Het optionele draagbare display/luidspreker dat ook op al onze andere toestellen beschikbaar is, kan nu ook met de Tellus i5 gebruikt worden.