Hey_

Product overview »

Een tweede scherm met krachtig geluid is een ontzettende meerwaarde. De communicatie verloopt veel vlotter omdat jouw gesprekspartner je verhaal kan lezen én horen. Bovendien krijg je alle aandacht. Er hoeft niet meegelezen te worden op het scherm van de spraakcomputer, je kan makkelijk tegenover elkaar zitten en oog-in-oog met elkaar communiceren.

Logopediste Leen Verstraete vertelt:

“Hoe vaak wil je iets zeggen tegen een persoon die zich net buiten gehoor bevindt? Je wil iets vertellen in de auto maar jij en je spraakcomputer zitten op de achterbank? Je wil vanuit de woonkamer iets zeggen tegen je vader die in de keuken staat? Dankzij Hey_ kan jouw gesprekspartner een tweede display met duidelijke audio meenemen.

Zit je in een restaurant met een grote groep? Dan valt het al eens voor dat je niet boven het rumoer uitkomt. Met de Hey_ kunnen je tafelgenoten ook lezen wat je te vertellen hebt. 

Wil je net discreet zijn? Zet de audio uit, de tekst op het scherm doet zijn werk. In een klassituatie komt dit vaak van pas. Zet je Hey_ op het bureau van de leraar, het volume kan stil of uit staan. De leraar verstaat je en de klasgenoten worden niet gestoord.”

Hey_ kan gebruikt worden in combinatie met toestellen waar Bluetooth geïntegreerd is. De display is enkel compatibel met door Jabbla ontwikkelde software. Heb je interesse in Hey_? Contacteer ons of één van onze verdelers.

>>Handleiding Hey_