Demo’s en opleidingen digitaal

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vermijden we, waar mogelijk, om verschillende bubbels samen te brengen. Hierdoor organiseren we demo’s en opleidingen momenteel zoveel mogelijk digitaal.

Hoe gaan we te werk?

  1. Contacteer ons telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website (kies ‘intake’).
  2. Kies hoe je de intake wil laten verlopen: via mail de vragenlijst invullen of de vragen telefonisch of via een videogesprek beantwoorden.
  3. Op die manier krijgen wij een beter beeld van de zorgvraag. Is er nood aan een kant-en-klare woordenschat zoals Amego, SCORE, ALOHA en PODD of is er nood aan een gepersonaliseerd communicatiebestand? Beantwoordt een spraakcomputer aan de zorgvraag?
  4. Op basis van de zorgvraag bekijken we of er een geschikt demotoestel beschikbaar is. Is dat het geval, dan wordt het demotoestel klaargemaakt en gedesinfecteerd ingepakt voor verzending. Het toestel blijft vervolgens nog twee dagen in quarantaine alvorens het verzonden wordt.
  5. Bij aankomst op de bestemming raden we aan om twee dagen te wachten alvorens het toestel uit te pakken. Na de goede ontvangst van de demo contacteer je ons en, indien gewenst, kan onze logopediste jou bij de eerste stappen vanop afstand begeleiden via een videogesprek.

We blijven uiteraard bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Heb je een algemene vraag, een supportverzoek of wil je je toestel of pc laten overnemen? Dan kan je ons zoals gewoonlijk bereiken op +32 9 331 58 58, via info@jabbla.com of via het contactformulier. Ook per post verstuurde items komen bij ons terecht. Wil je extra informatie over Mind Express 5? We bieden doorlopend gratis webinars aan. Je kan je hier inschrijven.

We volgen de adviezen en richtlijnen op de voet. Indien de situatie verandert, ondernemen we de nodige acties.

Alvast bedankt voor je begrip. Zorg goed voor jezelf en je omgeving.

Het Jabbla-team