Gold Consumer Award voor de Vibe

Woensdag 22 januari 2020 werden de Henry van de Velde Awards 2020 uitgereikt. We wisten eerder al dat de Vibe in de prijzen gevallen was maar sinds gisteren blijkt dat de Vibe de Gold Consumer award gewonnen heeft! We zijn heel gelukkig met deze erkenning en bedanken iedereen die op ons gestemd heeft!

Mind Express 4 en SCORE opleiding

We hebben op korte termijn 2 opleidingen voor jullie in petto.

  • Op vrijdag 31 januari organiseren we een SCORE-opleiding. Je maakt praktisch kennis met de SCORE-principes en kan er na de workshop mee aan de slag thuis, in de vrije tijd, op school of in therapie!
    > inschrijven
  • Op vrijdag 7 februari organiseren we een basiscursus voor Mind Express 4. Na deze opleiding kan je aan de slag om je eigen communicatiekaarten te maken. Je kan je eigen foto’s invoegen, de layout kiezen die je zelf wil, enzovoort!
    > inschrijven

Wens je hiervoor jouw waardebon in te zetten (voucher bij de aankoop van een Jabbla-spraakcomputer)? Dan kan je ons een mailtje sturen met het serienummer van je toestel en brengen we jouw inschrijving graag in orde.

Com@Modem

SCORE A3Op 4 februari staan we op de ervaringsbeurs van Com@Modem en geven we een workshop over onze SprintPlus webapp. Heb je vragen over één van onze producten of wil je een gratis A3-placemat van SCORE? Kom zeker langs!

 

 

 

 

 

 

Vibe Gold Consumer Award