Virtuele assessments en demo’s

Hoewel de coronamaatregelen heel wat veranderingen teweeg brengen in onze manier van leven en werken, blijven we beschikbaar om te helpen in de ondersteuning van communicatie. Dankzij de huidige technologie kunnen wij vanop afstand door middel van een videogesprek contact hebben, evaluaties en assessments uitvoeren. Ook het aanvragen en de begeleiding van een demotoestel blijft op die manier mogelijk.

Hoe gaan we te werk?

  1. Contacteer ons telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website (kies ‘intake’).
  2. Kies hoe je de intake wil laten verlopen: via mail de vragenlijst invullen of de vragen telefonisch of via een videogesprek beantwoorden.
  3. Op die manier krijgen wij een beter beeld van de zorgvraag. Is er nood aan een kant-en-klare woordenschat zoals Amego, SCORE, ALOHA en PODD of is er nood aan een gepersonaliseerd communicatiebestand? Beantwoordt een spraakcomputer aan de zorgvraag?
  4. Op basis van de zorgvraag bekijken we of er een geschikt demotoestel beschikbaar is. Is dat het geval, dan wordt het demotoestel klaargemaakt en gedesinfecteerd ingepakt voor verzending. Het toestel blijft vervolgens nog twee dagen in quarantaine alvorens het verzonden wordt.
  5. Bij aankomst op de bestemming raden we aan om twee dagen te wachten alvorens het toestel uit te pakken. Na de goede ontvangst van de demo contacteer je ons en, indien gewenst, kan onze logopediste jou bij de eerste stappen vanop afstand begeleiden via een videogesprek.

Sterkte en zorg goed voor mekaar!

Jabbla-bereikbaar