Zingui 1 computer verbinding

De Zingui 1 kan aangesloten worden op elke Windows 7/8/10 computer via Windows Mobile Device Center (WMDC).  Voor Windows 8/10 zijn extra acties nodig om de WMDC-installatie te voltooien.

Volg de onderstaande stappen om WMDC op uw systeem te installeren.

 

Nieuwe installatie:

  1. Installeer eerst WMDC op uw computer.  Afhankelijk van uw systeem kunt u hier de 32-bits versie downloaden of hier de 64-bits versie downloaden.  Klik op het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm.
  2. Extra stap voor Windows 8/10: download hier het .NET framework 3.5 installatie pakket en installeer het.
  3. Extra stap voor Windows 10: download hier de Windows 10 patch.  Klik er op met de rechtermuis knop, kies “Als administrator uitvoeren” en volg de instructies op het scherm.  De installatie van deze patch neemt slechts enkele seconden in beslag.
  4. Start uw computer opnieuw op en sluit uw Zingui 1 aan.

 

Problemen oplossen met een bestaande installatie:

Sommige Windows 10 updates kunnen de WMDC installatie breken.  In dat geval moet u mogelijk de WMDC software opnieuw installeren.  De extra stappen hoeven niet te worden herhaald.

  1. Verwijder alle WMDC gerelateerde pakketten van uw computer.  Deze pakketten kunnen de standaard WMDC installatie en de “WMDC update” installatie bevatten.  Beide pakketten kunnen verwijderd worden via het Configuratiescherm > Programma’s en Onderdelen.
  2. Herstart uw computer.
  3. Installeer WMDC opnieuw.  Afhankelijk van uw systeem kunt u hier de 32-bits versie downloaden of hier de 64-bits versie downloaden.  Klik op het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm.
  4. Start uw computer opnieuw op en sluit uw Zingui 1 aan.