Opleidingen

We bieden praktijkgerichte opleidingen aan om communicatiesoftware Mind Express, woordenschat SCORE en voorleessoftware SprintPlus te leren kennen. Om de coronamaatregelen te kunnen handhaven houden we de groepen beperkt. Op die manier kan iedereen aan een computer werken met voldoende afstand tussen de verschillende deelnemers. De opleidingsruimte en het materiaal wordt ontsmet en de lesgever gebruikt een plexi shield. We appreciëren het als je een mondmasker draagt. We vinden het belangrijk om nog steeds de mogelijkheid te bieden om de informatie meteen in de praktijk om te zetten op een computer. Voor elke opleiding is een basiskennis Windows vereist. Na de opleidingsdag kan je aanpassen en zelf bouwen in Mind Express, werken met SCORE of met SprintPlus. Er zijn verschillende niveaus:

  • Opleidingen Mind Express 5: online infosessie, initiatie en vervolgcursus.
  • Opleidingen SprintPlus: leerlingen basisonderwijs, secundair onderwijs, ouders, leerkrachten en begeleiders en logopedisten.
  • Opleiding SCORE: één opleiding: initiatie tot het ontstaan van SCORE, de principes en de praktijk.

Gezien de huidige Corona-maatregelen voorzien wij uitzonderlijk geen broodjeslunch tijdens de Mind Express en SCORE opleidingen. Gelieve je eigen lunch mee te nemen. De middagpauze is van 12u tot 13u.

We bieden daarnaast ook gratis infosessies aan. Deze gaan digitaal door en zijn er op gericht om je te laten kennis maken met Mind Express 5, SCORE, SprintPlus en SprintPlus.online.

Mind Express 5: Online infosessie

Mind Express heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het resultaat is de gekende kracht van Mind Express in een gebruiksvriendelijk en intuïtief design. Communicatiekaarten bewerken, personaliseren met foto’s, importeren van bestanden, pagina’s hergebruiken, enz. was nog nooit zo makkelijk! De mogelijkheden voor alternatieve bediening zijn veel prominenter aanwezig en makkelijker bereikbaar. Naast kant-en-klare templates en communicatiebestanden hebben we ook een aantal nieuwe features voor jullie in petto. Dit demonstreren we graag tijdens onze online infosessie.

Datum / Uur
Locatie
Prijs
 
09 mrt 2021 van 10:00 tot 11:00
Online
Gratis