Tellus 6 en Tellus i6

Vanaf vandaag kan je kennismaken met onze nieuwste spraakcomputers Tellus 6 en Tellus i6. Voor een virtuele kennismaking kan je onze Facebook Live video van 25 mei herbekijken.  Je kan ook op eigen houtje meer te weten komen over Tellus (i)6. Wil je weten hoe de nieuwe Tellus hoge verwachtingen inlost? Of waarom hij uniek en rolstoelvriendelijk is? Ontdek hier wat, hoe en waarom.

 

See through app Tellus 6.

 

De Tellus 6 is onze krachtigste spraakcomputer met een heleboel straffe nieuwigheden zoals de TiltCam. Haal er het maximum uit met deze 3 gratis Mind Express apps:

  • Windows Controle. Combineer de accurate en snelle Tobii-oogsturing met de Windows Controle app. Gebruik bijvoorbeeld zoom-to-click of dwell-to-click voor nauwkeurige selecties in Word of op internet.
    > Downloaden
  • Tellus 6 Camera. Zoom en kantel de camera met de TiltCam. Wijzig het perspectief ongeacht hoe de spraakcomputer gemonteerd is.
    > Downloaden
  • Doorkijkvenster. Op weg en belemmert de Tellus het gezichtsveld? Met deze app kan de rolstoelgebruiker steeds zien wat er voor zich gebeurt.
    > Downloaden

De apps worden standaard meegeleverd met de Tellus (i)6. Je kan ze bovendien rechtstreeks downloaden op mindexpress.be via bovenstaande links.

Valerie en Tellus i6.