Juno

Logopediste Sandra Koster heeft voor het 10-jarig jubileum van haar praktijk een gratis communicatiekaart ontworpen. Juno is een Mind Express bestand met ongeveer 750 begrippen voor beginners.

De vakken zijn groot en dus zijn de bladen ook goed inzetbaar voor slechtzienden. Veel aandacht is besteed aan een consequente plaatsing van de vakken zodat kinderen een beroep kunnen doen op hun visueel en motorisch geheugen en alles goed overzichtelijk blijft. Je vindt er allerlei categorieën zoals spelen, eten en vervoer. Deze bladenset is een set voor beginnende O.C. gebruikers die voorbereid is op groei van de woordenschat. Achter elke pagina is daarom een lege pagina te vinden zodat ouders of begeleiders makkelijk nieuwe woorden kunnen toevoegen.

Nederlandse Juno communicatiekaart.

Makkelijk uit te breiden

Voorbereid op een groeiende woordenschat.

Motorplanning

Motorplanning door consequente plaatsing van de vakken.

Multi-inzetbaar

Dankzij de grote vakken is Juno geschikt voor verschillende toestellen en tal van gebruikers.

Gratis

Een gratis kant-en-klaar bestand voor beginners.

750 begrippen voor beginners

Leuke extra’s zijn de kernwoorden die makkelijk te vinden zijn, een fonetische letterkaart, vertelkaart bij een prentenboek, fotoalbum, mogelijkheid tot woorden vervoegen, zinnen maken, zinnen opslaan en zelfs printen. Juno is gemaakt met de SymbolStix-symbolen maar kan eenvoudig omgezet worden tot elke gewenste symbolenset.

Gratis downloaden

Combineer Juno met Mobi 3

  • Groot scherm om veel begrippen te tonen.
  • Veel bedieningsmogelijkheden.
  • Voor beginners.
Mobi 3