Opleidingen

We bieden praktijkgerichte opleidingen aan om communicatiesoftware Mind Express, woordenschat SCORE en voorleessoftware SprintPlus te leren kennen. Om de coronamaatregelen te kunnen handhaven houden we de groepen beperkt. Op die manier kan iedereen aan een computer werken met voldoende afstand tussen de verschillende deelnemers. De opleidingsruimte en het materiaal wordt ontsmet en de lesgever gebruikt een plexi shield. We appreciëren het als je een mondmasker draagt. We vinden het belangrijk om nog steeds de mogelijkheid te bieden om de informatie meteen in de praktijk om te zetten op een computer. Voor elke opleiding is een basiskennis Windows vereist. Na de opleidingsdag kan je aanpassen en zelf bouwen in Mind Express, werken met SCORE of met SprintPlus. Er zijn verschillende niveaus:

  • Opleidingen Mind Express: basis, vervolg op de basis, gevorderden en oefeningen en spelletjes.
  • Opleidingen SprintPlus: leerlingen basisonderwijs, secundair onderwijs, ouders, leerkrachten en begeleiders en logopedisten.
  • Opleiding SCORE: één opleiding: initatie tot het ontstaan van SCORE, de principes en de praktijk.

Gezien de huidige Corona-maatregelen voorzien wij uitzonderlijk geen broodjeslunch tijdens de Mind Express en SCORE opleidingen. Gelieve je eigen lunch mee te nemen. De middagpauze is van 12u tot 13u.