Opleidingskalender Mind Express en SCORE

We organiseren opnieuw opleidingen vanaf augustus. Deze gaan online door of bij Jabbla in kleine groepen als de coronamaatregelen dit toestaan.

Na de cursus kan je in Mind Express zelf bestanden aanpassen en bouwen of werken met SCORE. Bekijk het opleidingsaanbod voor SCORE en Mind Express 5 en schrijf je snel in.

Basiscursus Mind Express 5

Tijdens de initiatie Mind Express 5 krijg je een rondleiding in Mind Express 5. We doorlopen samen het portaal, het documentenbeheer en de instellingen. We bewerken en personaliseren samen bestaande bestanden en maken nieuwe bestanden. Op het einde van de initiatie kan je met vertrouwen aan de slag met Mind Express.

De basiscursus gaat door van 9u30 tot 16u00 op:

  • dinsdag 31 augustus te Jabbla,
  • donderdag 21 oktober online,
  • dinsdag 23 november te Jabbla.

> Schrijf je in voor de basiscursus

 

Vervolgcursus Mind Express 5

Tijdens de vervolgcursus Mind Express 5 bouwen we verder op de rondleiding en bekijken we hoe je de kracht van Mind Express 5 op meerdere vlakken kan inzetten. Zo gaan we o.a. samen aan de slag met multimedia en gebruiksspecifieke instellingen.

De vervolgcursus gaat door van 9u30 tot 16u00 op:

  • donderdag 23 september te Jabbla,
  • dinsdag 26 oktober online,
  • dinsdag 14 december te Jabbla

> Schrijf je in voor de vervolgcursus

 

SCORE

Tijdens deze workshop maak je kennis met de kracht van SCORE. Na deze workshop kan je SCORE dagelijks inzetten: thuis, in de vrije tijd, op school of tijdens de therapie. de 2-stapsversie (voor personen met motorische, cognitieve en/of visuele uitdagingen) kennen.

> Schrijf je in voor de opleiding op donderdag 18 november van 10u tot 15u30.

 

Mind Express 5.