SCORE themakaarten en vingerroosters voor de Vibe

SCORE themakaarten downloaden

Je kan nieuwe randwoordenschat thema’s downloaden en printen voor je papieren SCORE A3. Elke pagina is een communicatiekaart bij een bepaald thema (ziek, bellen blazen en kleuren). Op het einde van het bestand heb je ook een letterkaart. Het printformaat is al ingesteld dus je hoeft enkel af te drukken en te knippen!

> Download themakaarten

SCORE A3 randwoorden themakaart.

SCORE opleiding 3 maart

Wil je SCORE beter leren kennen? Tijdens onze opleiding maak je praktisch kennis met de papieren en digitale versie van SCORE. Zo leer je tijdens de opleiding bijvoorbeeld hoe je je eigen themakaart maakt en hoe je het communicatiebestand personaliseert. Schrijf je in voor onze SCORE-opleiding op 3 maart.

Vingerrooster op maat voor de Vibe

We bieden sinds kort vingerroosters (keyguards) op maat aan voor de Vibe. Dankzij zo’n raster selecteer je makkelijker 1 vakje afzonderlijk. Je vermijdt dus toevallige of overbodige selecties wat handig is voor mensen met een beperkte coördinatie. Bovendien kan het raster helpen om je handen even te laten rusten bij het typen. Het aantal vakjes in je vingerrooster wordt bepaald door je communicatiekaart.

Wil je meer informatie over het Vibe vingerrooster? Informeer bij de dichtstbijzijnde Jabbla-verdeler.

Vibe vingerrooster (keyguard).