Sjablonen om SCORE in de praktijk te gebruiken

We hebben toestemming van CARREWIEL om 2 sjablonen te delen. De sjablonen zijn gemaakt om een houvast te bieden voor therapeuten en families. Hierdoor werd therapie op afstand mogelijk voor Vic tijdens de lockdown. We hopen dat het hierdoor makkelijker wordt om SCORE in de praktijk te gebruiken en om meer mensen te kunnen betrekken.

De logopedisten binnen CARREWIEL hebben een sjabloon uitgewerkt voor een praatplan (download hier: Sjabloon praatplan focuswoorden). Dit plan is opgesteld om focuswoorden te gebruiken over verschillende activiteiten heen en door verschillende mensen. Het sjabloon biedt jou een gestructureerde leidraad om focuswoorden te integreren in activiteiten en nadien te evalueren.

Ze hebben een bijhorend printsjabloon voor focuswoorden gemaakt (download hier: Printsjabloon focuswoorden SCORE). Ze printen hun sjabloon af op doorzichtig, zelfklevend papier en duiden zo de focuswoorden aan op hun papieren SCORE-materiaal. Het grote voordeel is dat je veel minder moet knippen en plakken of opnieuw moet lamineren.

Benieuwd? Download de 2 bestanden en volg de stappen.

Themakaarten plakken op de SCORE A3.